Despre noi

Editura Discobolul SRL a fost înfiinţată conform Hotărârii Senatului ANEFS nr. 3663, din 3.12.2008, din dorința de a stimula și promova producția de carte de specialitate.

Editura are ca domeniu de activitate principal clasa CAEN 5811, respectiv Activităţi de editare a cărţilor, a ghidurilor, compendiilor, revistelor, activități de design specializat, fotocopiere, legătorie și servicii conexe, etc.

În cei 6 ani de activitate, editura a publicat peste 100 de titluri de referință din aria educației fizice, sportului, kinetoterapiei, activităților motrice de timp liber, fitness-ului, activităților fizice adaptate persoanelor cu disabilități, activităților de expresie corporală.

De-a lungul timpului, lucrările publicate s-au impus prin standarde științifice înalte și prezentare grafică deosebită. 

În consecință, începând din anul 2013, Editura Discobolul este recunoscută la nivel național și face parte din categoria editurilor recunoscute de către CNATDCU.

Diversitatea ofertei noastre editoriale se reflectă în colecțiile și seriile tematice care acoperă marea varietate a activităților motrice cu caracter formativ, competițional, ecompensator, profilactic și terapeutic.

Dintre modalitățile de promovare a activității publicistice, menționăm:

  • participarea la principalele târguri de carte din București;
  • organizarea de expoziții și lansări de carte;
  • dezvoltarea de parteneriate cu biblioteci din țară și din străinătate, prin trimiterea de cataloage și donații de carte;
  • realizarea de recenzii de carte.

 

Vă așteptăm să descoperiți lumea cărților din domeniul nostru și vă amintim că puteți comanda online titlurile preferate sau contactându-ne direct la Editură!

Vă dorim lectură plăcută!

Sediul:

București, Constantin Noica, 140, sector 6, cod 060057